Diesel REA

Varumärket Diesel grundades av den italienska Renzo Rosso 1978. Han baserade det på marknadsföring lärt i USA, design lärs ut i Italien och effektivitet lärs ut i Tyskland. Formeln har fungerat perfekt för Diesel, som idag finns i över 80 olika länder, med 400 egna butiker och mer än 5000 andra ställen som säljer Diesels produkter.

Diesel har ett stort urval av kläder för dam och herr, förutom massor av jeans ingår även byxor, jackor, skjortor, underkläder, och naturligtvis t-shirts. Disel gör också skor, sneakers, stövlar, tossor och pumps, och tillbehör i form av väskor, bälten och smycken.

Diesl är ett dyrt designer märke, men om du köper det online, då kommer du att hitta en hel del fynd som kan spara dig en bunt! Det är fortfarande inte billigt i webbutiker, men billigare än i fysiska butiker eller outlets.

Håll särskilt utkik för Diesels mest populära modeller, såsom Larkee, Skinzee, Zatiny och Darron – tillgängliga i både damkläder och herrkläder på sale.

För närvarande har vi 6 042 produkter från Diesel och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Diesel kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om Diesel på deras officiella webbplats.

6 042 / 6 042
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Meny
Navigering