Desigual REA

Desigual är super populär i många av länderna i södra Europa såsom Spanien och Italien och nu även ta fart i Sverige. Desigual är en super färg full brand och de älskar galna grafik och avancerade mönster, och det finns för både män, kvinnor och barn, i nästan alla kategorier. Desigual gör för allt från klänningar/maxiklänning och kjolar till jeans och byxor samt i kappor och jackor. Dezigual har, naturligtvis, alla standardprodukter såsom billiga t-shirts och toppar, stickade plagg, blusar och tunikor, och även badkläder (bikini och badbyxor) gör de!

Också kolla deras coola accessoarer, speciellt deras väskor och halsdukar med skarpa färger och spännande utskrifter är något speciellt. Desegual gör även skor, både sneakers och stövlar, en verkligt lysande tillägg till en annars kanske lite för konservativ outfit.

Desigual hör inte hemma i den billigaste änden, speciellt om du köper den i en fysisk shop (t.ex. i Göteborg Nordstan, Stockholm, Västerås, Växjö, Uppsala eller Malmö), men lyckligtvis både priser och utbud bättre om du köper från en online webbutik än i butiker. Här är priserna mycket billigare tack vare speciella fynd och REA, oftast med besparingar på upp till 50%. Desiqual är inte med i oulets i Sverige, så det finns billigast online på sale, oavsett om du är ute efter herrkläder, damkläder eller barnkläder.

Desingual kan köpas i de flesta storlekar, från Small (S) till XL och även XXL!

För närvarande har vi 514 produkter från Desigual och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Desigual kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Du kan också läsa mer om Desigual på deras officiella webbplats. Det finns även mer information om Desigual på Wikipedia - titta på Desigual Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

514 / 514
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Meny
Navigering