Gant REA

Varumärket Gant grundades av Bernard Grant i USA, men ägs nu av ett svenskt företag. Gant kombinerar den traditionella amerikanska stilen med europeisk design och gör både damkläder, herrkläder och barnkläder. Förutom kläder hittar du också skor och diverse tillbehör/accessoarer från Gant, t.ex. keps, morgonrockar och klockor.

Gant har ett otroligt stort utbud på utförsäljning. För kvinnor (Gant Women), de gör särskilt några vackra klänningar och kjolar, män kommer att hitta massor av pikétröjor och skjortor och barnen de har bara lite av allt, från t-shirts, tröjor, kabelstickad plagg, byxor och jeans till badkläder (badshorts/bikini) och jackor (speciellt vårjackor). Särskilt för unga män gör Gant även kläder under namnet ”Gant Rugger”. Här är stilen lite mer ung och modern.

Gant är ett dyrt märke, om du köper den i fysiska butiker, men handla istället online på nätet, var du kan hitta en hel del bra Gant fynd. Du kan också ha tur att hitta billigt Gant vid utförsäljning och outlets (t.ex. i Stockholm, Linköping, Göteborg, Malmö, Uppsala eller Norrtälje), men faktiskt är det ofta billigare att köpa det hos webbutiker på Gant Sale.

För närvarande har vi 2 882 produkter från Gant och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Gant kommer du även att hitta följande underliggande märken:

2 882 / 2 882
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Meny
Navigering