Mango REA

Spanska MANGO (ibland skriven som MNG) grundades ursprungligen i Barcelona redan 1984 av två bröder Isak och Nahman Andic Andic. Fokus ligger på att göra kvalitetsprodukter på en super snygg design, utan att det kostar en förmögenhet, och det har gett dem så framgångsrika att det i dag sysselsätter över 12.000 personer.

Mango vill klä dig från topp till tå och har ett mycket brett utbud av allt från byxor, jeans och leggings över blusar, skjortor, t-skjortor och toppar. En av Mango är verkligen känt för är sina vackra klänningar och kjolar, där du kan hitta massor av i deras sortiment. Om du behöver en ny, fin väska, då Mango även leverera - de har båda axelväskor, shoppingväskor, clutches och små väskor.

Mango är främst köps i dedikerade Mango-butiker, som tyvärr inte är särskilt många här i Sverige. Lyckligtvis hittar du hela sortimentet på nätet, ofta till och med i en blandning av något lägre priser, regelbundna fynd och ett REA då och då. Det gör att du kan köpa Mango mycket billigare på nätet större delen av året och även med ett större urval än de har plats för i de flesta fysiska butiker! Om de priser som du hittar på nätet webbutiker för att matcha, så du behöver hitta en Mango outlet, och tyvärr är det en ovanlig syn här i Sverige.

För närvarande har vi 7 958 produkter från Mango och här hittar du kläder, skor och skönhetsprodukter inom följande kategorier:

Kom ihåg att du alltid kan använda filterinställningarna nedan för att visa produkter för enbart dam, herr, barn eller samtliga.

Under märket Mango kommer du även att hitta följande underliggande märken:

Det finns även mer information om Mango på Wikipedia - titta på Mango Wikipedia-artikel, om du är nyfiken.

7 958 / 7 958
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Meny
Navigering